Black Cab este mai mult decât un taxi. Este alternativa pentru a călători premium la tarif de taxi convențional. Alege serviciile noastre pentru a nu transforma fiecare călătorie într-o aventură. Scapă de stresul căutării unui taxi și de alte neplăceri care se pot ivi. Cu noi beneficiezi de servicii de cea mai înaltă calitate, autovehicule confortabile și sigure și șoferi manierați și vorbitori de engleză care îți vor transforma călătoria într-o experiență plăcută. Tu și lucrurile tale veți fi mereu în siguranță, chiar dacă se întâmplă să uiți ceva într-unul din autovehiculele noastre. Cu Black Cab ai șoferul tău personal la prețuri de "taxi galben". Totul este transparent și în plus ai control absolut asupra călătoriilor tale pe care le poți personaliza așa cum îți dorești.

Diferențe între un Black Cab și un Taxi Galben

 

Diferențe Taxi Galben Black Cab
 Numit Taxi, Taxi convențional, Taxi cu aparat, Taxi galben Taxi, Black Cab, Mini Cab, Maxi Cab, Kids Cab, Limuzină, Mașină cu Șofer
 Denumire Oficială Taxi Transport în regim de închiriere
 Metodă de Tarifare taximetru Preț fix prestabilit înainte de cursă
 Disponibiliate în București 5-8 min 15 minute  în 2013, sub 10 în 2014
 Disponibiliate în Ilfov sau lângă București Redusă, Nu se garantează. Garantată.
 Prețul 1.39 lei – 3.5 lei/km + pornire + stationare trafic Fix pe cursă.
 Prețul Final Nu este clar. Nu știi niciodată cât te va costa o cursă. Prețul poate varia între 1.39 și 3.5 lei pe KM, plus taxa pe timp. Depinde de traseul ales. Preț fix pe cursă, garantat înaintea efectuării cursei. Aproximativ 1.39 lei pe KM. Tarif minim 14 lei per călătorie, ce include un număr de 3 km, pornirea și staționările în trafic.
 Prețul Pentru un Transfer de Aeroport de la Piața Romană 35-120 Ron/transfer  49 Ron/transfer
 Metode de plată Numai Cash, Foarte rar cu card.  Cu card, factură lunară, atașat costului camerei de hotel, pe companie.
 Alegerea Traseului La latitudinea soferului. Câteodată sistem de GPS manual.  Sistem centralizat de Dispecerat Nav Sat GPS
 Șoferi vorbitori de Engleză Foarte rar  Întotdeauna
 Servicii Standard, Prin telefon sau stație, Aplicatii mobil  Tehnologie de ultima oră, vorbitori de engleză.
 Contabilitate Dificil de urmărit. Bonuri, etc.  Excelentă, ușor de urmărit, recompense si promoții.
 Mașini De obicei mașini vechi, Dacia, Aer Condiționat mai rar.  Mașini noi, Skoda Octavia, Aer Condiționat.
 Servicii Client Taxi, Transfer în oraș, Transfer aeroport.  Transfer Bucharest Airport, Taxi Otopeni, Mașină cu șofer, Transfer București, Taxi București-Constanța, Taxi  București, Ore la dispoziție, Curse prestabilite.

 

Oricine poate comanda un taxi. Dar tu nu ești oricine...
TOP