TE SIMȚI BINE ÎN MAȘINA TA ȘI ÎȚI PLACE SĂ CONDUCI?

Devino Partener BlackCab

Câștigă până la 1000 lei pe săptămână!

Devino partener BlackCab în mai puțin de 24h.

Te rugam sa introduci un numar de telefon.
Verifică dacă mașina ta este acceptată.
Pentru a putea deveni șofer partener, mașina ta trebuie să se afle în lista de mai jos.
Trebuie sa accepti termenii si conditiile.
SUPORT PARTENERI:
partener.cluj@blackcab.ro

Condu când vrei tu

Câștigă suma de bani de care ai nevoie.

Pentru că vrem să îți apreciem efortul și timpul depus, îți oferim BONUSURI doar dacă ții aplicația noastră deschisă. Te încurajăm să intri, în același timp, și pe celelalte aplicații de ride sharing, însă nu uita să lași deschisă în background aplicația BlackCab, ca să câștigi bani fără să depui niciun fel de efort.

Callcenter 24/7 gata să te ajute

Plată săptămânală. Fără taxe ascunse.

Taxă de așteptare pentru clienții care întârzie.

Bonusuri garantate pentru liniștea ta financiară.

Vrei să vezi care este impresia celorlalți parteneri BlackCab?

Intrebari Frecvente

Un partener BlackCab este o persoană care dorește să-i ajute pe ceilalți să ajunga in siguranta din punctul A in punctul B, intr-o maniera civilizata, eleganta si eficienta.

Completeaza formularul, vino la una din sesiunile noastre si in mai putin de 24h vei lucra cu noi.

BlackCab oferă o modalitate eficienta de a castiga un venit in plus și de a petrece timpul cu alte persoane. Dorim să îți oferim ocazia să te alături echipei noastre tinere, plină de idei minunate despre dezvoltare și inovație, și să te bucuri de flexibilitatea de a-ți alege orele de lucru.

Verifica in formularul din partea de sus a paginii daca masina ta se incadreaza si fii sigur ca ai un cazier auto curat.

Cu BlackCab tu esti tot timpul in control. Vei putea porni sau opri aplicatia oricand doresti, fara nici un fel de obligatie fata de noi.

Cu siguranta NU! Peste 80% din partenerii BlackCab sunt antreprenori, au afaceri personale sau au un alt job care le permite sa activeze ca si parteneri pentru un venit in plus.

Clientii BlackCab sunt persoane care apreciaza calitatea, deci sunt la randul lor oameni de calitate. Este unul din principalele motive pentru care partenerii nostri ne-au ales in detrimentul Uber, Bolt, Taxi. Multi se saturase de clienti beti, obraznici, care tranteau usile, si dupa ce au ales BlackCab au descoperit clienti premium, oameni de afaceri, personalitati - “Cand interactionezi cu oameni de calitate te simti si tu de calitate”

Cine este BlackCab?

Peste 500.000 clienți au ales serviciile BlackCab

BlackCab este prima companie de ride-sharing din România. BlackCab exprima excelenta, calitate si eleganta.