Continuam impreuna! - BlackCab - Parteneri
 
 
 

Continuam impreuna!

Asa cum am promis, ne mentinem misiunea de a fi transparenti si de a veni in sprijinul soferilor parteneri BlackCab. Prin intermediul unui comunicat saptamanal, va vom aduce la cunostinta noutati, regulamente si bonusuri gandite special pentru voi, precum si sfaturi astfel incat sa ne dezvoltam impreuna.

Luna Septembrie se anunta a fi una foarte aglomerata iar noi depunem toate eforturile pentru a oferi clientilor nostri o experienta cat mai placuta, concentrandu-ne astfel pe dezvoltarea comunitatii si prosperitatea partenerilor Blackcab.

Pentru ca atentia noastra se indreapta si catre soferii parteneri, am regandit sistemul de bonusare pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

 
 
500 lei* bonus de inregistrare pentru soferii noi

* daca efectuezi minim 100 curse in maximum 30 de zile de la inregistrare.

30 lei* pentru primele 3 curse/zi

* Acest bonus necesita o rata de acceptare a curselor de peste 70%

50 lei* 10 ore online/zi

* Acest bonus necesita o rata de acceptare a curselor de peste 50%

240 lei 60 de curse/saptamana
500 lei 100 de curse/saptamana
 
 

Tarife marite la invoice!

Am marit toate tarifele de invoice practicate si le-am aliniat cu cele de pe public. De acum inainte, la orice ora din zi si din noapte, nu o sa mai fie nici o diferenta intre cash-card-invoice.

 
 

Timpi redusi de banare!

Vrem sa iti aducem la cunostinta ca am scazut timpul de banare in caz de refuz de cursa de la 25 de minute la 5 minute, dar si numarul minim acceptat de curse refuzate pe saptamana de la 7 la 5. In continuare orice cursa refuzata peste cele 5 acceptate intr-o saptamana va fi taxata cu 10lei. In aceasta zona a refuzului de curse lucram la ceva foarte interesant si de abia asteptam sa va comunicam de indata ce va fi gata.

In cazul in care activezi pe serviciul JOY trebuie sa stii ca pentru orice refuz de cursa esti 5 minute blocat si desi nu ai un numar maxim de curse refuzate pe saptamana si nici o amenda in bani,te rugam sa respecti compania si sa nu uiti ca totusi trebuie sa ai un minim de 70% din curse acceptate pe parcursul unei saptamani.

 
 
 
 

Beneficii parteneri!

Parteneriatul cu spalatoria Mr Wash, din curtea sediul nostru, a fost extins pentru toti soferii Blackcab, astfel ca puteti beneficia de o reducere de 15 lei la pretul spalatului. In loc de 35 lei, cat costa spalarea PREMIUM, veti plati doar 20 lei.